Beauty Like My :D

zondag 15 december 2013

Hema Beauty - Eau the toilette: how you feel.

hemageurtjes_01
HEMA is zich de laatste tijd enorm aan het ontwikkelen, zo zagen we enorm leuke fashion en lifestyle producten en ook de beauty afdeling heeft een enorme boost gekregen. Begin van de vorige maand zijn ze namelijk gekomen met een eau de toilette lijn, genaamd ‘today I feel’. Misschien heb je er al eerder over gelezen op andere blogs, maar omdat ik het een enorm geschikt cadeau vind voor de feestdagen, review ik heel graag de 5 geuren uit deze lijn vandaag voor jullie!
hemageurtjes_02
Het vragen of geven van een geurtje tijdens de feestdagen komt volgens mij erg regelmatig voor en het is altijd fijn om een nieuwe geur aan je collectie toe te voegen. Een geur is wel enorm persoonlijk en het is dan maar net de vraag of hij/zij de geur lekker vindt, tenzij je echt om een specifieke geur hebt gevraagd. HEMA heeft de ‘today I feel’ eau de toilette lijn uitgebracht, waarin 5 geuren zitten die zijn gebaseerd op een bepaalde stemming. De geurtjes bevatten 50ml en kosten slechts €15,- per stuk, waardoor dit een heel leuk en budgetproof cadeau is!
hemageurtjes_05
today I feel Strong
Deze geur is zowel voor vrouwen als voor mannen en daarom ook erg geschikt voor vrouwen die juist van wat mannelijkere geurtjes houden. Tara is bijvoorbeeld gek op de mannengeur van Abercrombie & Fitch en kan deze geur daarom ook erg waarderen! In de geur bevindt zich citrus, bladgroen, jeneverbes en licht hout. Het is een vrij typische frisse en mannelijke geur die erg aanwezig is en je goed ruikt op de huid. De geur blijft goed en lang hangen op de huid en is ook erg leuk om met je vriend te delen.
hemageurtjes_06
today I feel dreamy
Deze geur is één van m’n favorieten en is een echte geur voor een vrouw. Het heeft een zachte geur van witte bloemen, vanille en sandelhout. Het is een licht zoete geur door de bloemen en vanille en lichtjes aanwezig. Het is een erg geschikte eau de toilette voor als je niet een te heftige geur om je heen wilt hangen, maar wel lichtjes wilt ruiken. Omdat deze geur wat lichter is, ruik je deze minder sterk op de huid maar is gedurende de dag wel goed bij te houden door af en toe extra bij te sprayen.
hemageurtjes_07
today I feel passionate
In tegenstelling tot de vorige geur, is passionate een sterkere en kruidigere geur. Deze geur is opvallend en aanwezig en is een combinatie tussen bloeiende bloemen en donker hout. Dit kan zeker een geur zijn die je op doet als je je zelfverzekerder en sterker wilt voelen. Deze geur blijf je een tijd lang goed op de huid ruiken.
hemageurtjes_08
today I feel marvelous
Deze geur is mijn favoriet uit de 5 en is een combinatie van patchouli, mandarijn, jasmijn en vanille. Deze geur is licht zoet en fruitig en zal denk ik door een groot gedeelte van de vrouwen gewaardeerd worden. Het is een vrij klassieke maar toch ook weer bijzondere geur en ik weet zeker dat ik er van zal genieten. Ondanks dat de geur vrij lichtjes lijkt, blijft deze goed op de huid zitten en ruik je deze uren later nog goed.
hemageurtjes_09
today I feel energetic
Een veel voorkomende en populaire geur is er eentje die fris en citrus-achtig ruikt. En dat is zeker wat deze geur is! Energetic is ook een geur voor zowel vrouwen als mannen en is een heldere frisse geur van limoen, witte musk en hout. De geur is vrij licht maar desondanks erg opwekkend en verkwikkend. Wanneer je je een beetje futloos en moe voelt, dan is dit zeker een geur die je de ogen laat openen!
hemageurtjes_10hemageurtjes_04
Ik ben aangenaam verrast door deze eau de toilettes! Ik vind het erg leuk dat elke geur aan een stemming gekoppeld is en hier ook erg goed bij past. De flesjes zien er simpel maar klassiek uit, zijn de geuren erg lekker en ik denk dat er voor ieder wel wat tussen zit. De kwaliteit van de geuren is ook erg goed, zo ruiken ze niet goedkoop, blijven ze redelijk lang op de huid zitten en doen ze zeker niet onder voor duurdere geuren.
Bij elke geur is er een bijpassende foaming douchegel en bodylotion beschikbaar, zodat je ook een hele set cadeau kan geven! De foaming douchegels kosten €3,95 voor 200ml en de bodylotions kosten €3,25 voor 200ml.
Welke geur lijkt jou het lekkerst? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten