Beauty Like My :D

maandag 9 december 2013

Kruidvat body fruit pink grapefruit & lemon

kruidvat_body_fruit_pink_grapefruit_lemon01
The Body Shop staat bekend om zijn heerlijke body producten met fruitgeuren. Helaas is TBS niet zo heel goedkoop. €15 voor een body butter is toch even slikken. Gelukkig is daar Kruidvat, die al enige tijd Body Fruit in haar assortiment heeft. Eigen merk body producten met fruitgeuren, die heel betaalbaar zijn. Dit najaar mogen we ons lichaam schoonmaken en insmeren met grapefruit & lemon.
kruidvat_body_fruit_pink_grapefruit_lemon02
Grapefruit & Lemon is de nieuwste toevoeging aan het Body Fruit assortiment. Ik reviewde vorig jaar zomer de scrub in blueberry & lychee, een zachte scrub met een tropische geur. Dit keer staan de shower gel, body lotion en body butter bij mij in de badkamer.
Kruidvat Body Fruit Pink Grapefruit & Lemon Shower Gel € 1,99
Kruidvat Body Fruit Pink Grapefruit & Lemon Body Lotion € 2,35
Kruidvat Body Fruit Pink Grapefruit & Lemon Body Butter € 2,55

kruidvat_body_fruit_pink_grapefruit_lemon04
Kruidvat Body Fruit Pink Grapefruit & Lemon Shower Gel
Een hele zachte gel die heerlijk schuimt. Al snel vult de douchecabine zich met de zoete en verfrissende geur van grapefruit en citroen. Hmm… Droogt niet uit, maar bevat wel SLS.

kruidvat_body_fruit_pink_grapefruit_lemon05
Kruidvat Body Fruit Pink Grapefruit & Lemon Body Lotion
Body Lotion in een vrij aparte tube. Geen tube zoals de shower gel, maar een lange fles met een smalle opening. Even schudden voor gebruik, maar werkt dan prima. Heb je niet zo’n hele droge huid, dan is (deze) body lotion fijn om te gebruiken. Hij smeert lekker uit en trekt snel in.

kruidvat_body_fruit_pink_grapefruit_lemon06
Kruidvat Body Fruit Pink Grapefruit & Lemon Body Butter
Voor de droge winterbeentjes- en peentjes is er de body butter. Mijn favoriet en bijzonder goed afgekeken bij TBS. De butter is zacht, maar niet vettig en trekt daarom ook snel in. Fijn! Ik ben erg blij met dit product. De body butter bevat wel, net als de body lotion minerale olie. De producten zijn dan ook niet duur, op onder andere die manier wordt de prijs gecompenseerd.
kruidvat_body_fruit_pink_grapefruit_lemon03
Lekkere vrolijke producten, maar… wel een beetje zomers. In het najaar verwacht je toch eerder vanille, cacao, kaneel en de geur van verse dennennaalden in verzorgingsproducten. Even omschakelen dus. Smeer jij het hele jaar door graag met fruitgeuren, dan zit je bij Body Fruit aan het juiste adres. De Grapefruit & Lemon producten ruiken tropisch fris en zoet.
De producten zijn heerlijk betaalbaar en werken fijn. Ondanks dat vind ik de geur niet plastic, ook niet overheersend of misselijkmakend. Gewoon hartstikke lekker! De verpakkingen zien er ook schattig uit. Kruidvat, krijgen we volgend jaar een collectie lekkere warme limited edition producten?
Kruidvat Body Fruit Pink Grapefruit & Lemon – te koop bij Kruidvat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten