Beauty Like My :D

dinsdag 3 december 2013

Hero For Zero

Hero for Zero

Waarschijnlijk is het jullie niet ontgaan: de Filippijnen zijn getroffen door een verwoestende tyfoon. Nu Haiyan - de storm uit categorie 5 met windsnelheden van meer dan 200 km/u - is overgetrokken wordt eigenlijk pas duidelijk hoe groot de ravage is. Het dodental ligt nu al boven de 900 en zal naar schatting waarschijnlijk oplopen tot 10.000. Hulp is inmiddels onderweg, maar is langzaam op gang gekomen door de verwoestingen.



Gisteren is mijn video voor de UNICEF 'Hero for Zero' actieweek online gekomen. Inmiddels zijn alle hulporganisaties tot het besluit gekomen alle aandacht nu op de Filippijnen te richten en andere lopende acties tijdelijk stil te zetten. Vandaar ook het verzoek vanuit UNICEF om de video offline te halen. De actieweek zal later weer opgepakt worden, maar op dit moment gaat alle hulp naar de kinderen en families in nood in het rampgebied.

Ondertussen is giro 555 in actie gezet. Als je wil kun je nu daar dus doneren om de Filippijnen hopelijk zo snel mogelijk weer een beetje op de been te krijgen. Het geld dat jullie al gestort hebben voor mijn actie komt sowieso goed terecht, daar hoeven jullie in ieder geval niet bang voor te zijn! Nu is alles rondom de actie voor mij ook nog niet helemaal duidelijk, het besluit is namelijk kort geleden genomen, maar hopelijk komt daar snel verandering in.

1 opmerking:

  1. Hoi, koel dat je daarover praat mijn nicht is daar ok *snik snik* ze is dood.

    BeantwoordenVerwijderen